5 tips til en vellykket julehandel

 

Du skal handle julegaver. Listen er lang. Du vet sånn ca hvor mange du skal handle til, men aner ikke hva? Onkel Tor har begynt å jogge? Kanskje en løpebukse til han? Også er det svigermor.. Hun elsker kaffe! Kanskje en presskanne? Broren din, Atle. Han er så vanskelig! Ikke leser han bøker og ikke liker han sport.. Kanskje et par handsker? Eller en skjorte? Også var det barna. De ønsker seg alt og ingenting. Du blir svett av tanken på å løpe rundt på et overfylt senter med armene lange av tunge poser.

Her kommer 5 små tips som kanskje kan hjelpe deg til å få en bedre handleopplevelse. Vi på Vestby Storsenter ønsker deg velkommen og vil hjelpe deg så godt vi kan. Lykke til!

 

  • Ha en plan. Hvor mange skal du kjøpe til? Skal du ha alt i dag, bare titte å få en oversikt eller kjøpe til halvparten.
  • Ha på gode sko og legg ytterjakken igjen hjemme/i bilen. Det blir fort varmt inne på et kjøpesenter.
  • Spis litt før du går. Ikke start på tom mage. Ha gjerne med en vannflaske som du kan drikke av underveis.
  • Legg inn en eller flere pauser. Enten det er en kaffe latte, en liten matbit eller en sjekk på listen over hvor mange du har igjen, så er det godt å sette seg litt.
  • Kos deg underveis! Shopping skal være gøy! (ps: det er lov å unne seg en liten ting til seg selv også, selv om det snart er jul.)