10 TIPS til Valentins dagen :-)

10 TIPS til Valentins dagen 🙂

 

1.Tett sammen i sofaen – foran TVen
Valentines kan tilbringes foran TVen med noe dere begge syntes er godt å kose dere med. Sørg for at ungene er lagt og at de sover, så kan filmen eller favorittserien nytes med den du er glad i.
TIPS: Hva med litt ekstra god lyd eller en Apple-TV fra Clas Ohlson eller Power? Romantisk lurer du på? Så absolutt! Alt som gjør opplevelsen mer tilgjengelig eller bedre, gagner dere begge!

2. Neida, det romantiske brevet eksisterer fortsatt!
Tenk om du erklærte din store kjærlighet med et godt gammeldags kjærlighetsbrev. Bli inspirert av alle Valentines-kortene som finnes, og sett ditt personlige preg på det. Send brevet i posten, så blir overraskelsen større. TIPS: Kort og flott brevpapir finner på ARK, Nille eller Clas Ohlson.

3. Borte bra, men hjemme-piknikk er best!
Dere spiser kanskje middag sammen hver dag, så en middag i seg selv er kanskje ikke så spesielt. Men idet du dekker på til deg og din kjære på en duk på gulvet, skjenker i et glass med god drikke og setter på behagelig musikk i bakgrunnen, så har middag blitt til hjemme-piknikk. Hvor romantisk er ikke det?
TIPS: Rema har enkel og gode middager som ikke krever mye tid. For tid
den denne kvelden gir deg er ekstra smart å bruke på den du er glad i.

4. Lek sammen! Ta frem sparken, akebrettet eller skøytene.
Litt lek og adrenalin er gode krydder til kjærligheten. Sammen med din kjære kan dere oppleve hvor godt det er å leke, hvordan adrenalinet fører dere tettere sammen. Man er ikke voksen før man tør å leke!
TIPS: Sport1 og Ringo har det du trenger til denne aktiviteten.

5. Mimre!
Leter du, finner du nok mange kjære minner fra deres historie sammen. De sterke øyeblikkene dere har delt, er øyeblikk av kjærlighet. Børst støv av de, se filmen fra bryllupet, bildene fra deres første tur sammen og ta dere tid til å nyte historien dere har sammen.
TIPS: POWER og Clas Ohlson har duppeditter som enkelt viser bilder og film fra mobilen eller PC, og du kan lagre alle minnene trygt for fremtiden

6. Planlegg ferie sammen.
Å reise sammen er en opplevelse som varer lenge. Ikke bare selve turen, men forberedelsene og minnene du sitter igjen med etterpå. Den gode følelsen av å planlegge en tur sammen kan dere leve lenge på. Utforsk det som finnes der ute, og enten det er en kort eller lengre tur, så er det dere to som er i fokus.
TIPS: På ARK finner du masse bøker om ulike destinasjoner, tips og guider til de gode opplevelsene på reise. Prøv noe annet enn det dere normalt gjør.

7. Det skjer mye når hud møter hud
Å berøre hverandre over flere minutter gjør godt – i en hektisk hverdag er det ikke alltid rom for denne type berøring. Sett på avslappende musikk, legg et laken på sengen og eller i en godstol. Gi kjæresten en deilig massasje, etterfulgt av et intimt og romantisk bad sammen. Her er levende lys obligatorisk!
TIPS: Gode oljer med ren frisk duft kan du finne på VITA

8. Lag noe godt sammen
Dere har helt sikkert en favorittdessert eller en kake som man aldri kan få nok av. På Valentine mener vi det faktisk er lov å både spise dessert og kake. Men opplevelsen begynner allerede når man står på kjøkkenet sammen. Duftene, smakene og samarbeidet.
Psssssst: Kalorier teller man ikke på Valentine’s.
TIPS: Ingredienser fra Rema eller Sunkost, og alt du trenger til å bake får du i mange av våre butikker

9. Spill sammen
Så lenge dere begge er gode tapere og vinnere, finnes det lite som slår en runde med spill. Hva med nostalgiske spill på Nintendo eller Playstation, eller er det kanskje nok med en godt brukt kortstokk?
TIPS: Morsomme spill finner du på Ringo og ARK, og de digitale spillene får du både på Clas Ohlson og POWER

10. Fyll kjøleskapet med ting din kjære liker!
Vi liker vel alle følelsen av å bli vartet opp litt, og gjerne når det kommer litt uventet. Se for deg at du møter din kjære i døra etter jobb, med et glass god drikke og et kyss på kinnet. Det er utgangspunktet for en kveld som kan ta dere med i mange ulike retninger.
TIPS: Forslag til gode viner eller øl gir de gjerne på Vinmonopolet, men ellers finnere dere godt drikke på flere av butikkene.