Blomstrende julegaver

BLOMSTRENDE JULEGAVER

Blomster er alltid en hyggelig gave å gi. Mester Grønn har et stort utvalg blomstrende julegaver som garantert vil bli satt pris på.

Blomstrende julegaver finnes i alle prisklasser, farger og stiler, og i vårt store utvalg finner du helt sikkert noe som passer til akkurat den du vil glede. 

En vakker julebukett er alltid populært. Røde og hvite tulipaner er en juleklassiker, og amaryllis er julens dronning med sine vakre blomsterklokker. En bukett er også flott å ta med som en oppmerksomhet til vertskapet. Et lite tips er å få blomstene levert på forhånd, så kan de brukes i pyntingen og stå klare på bordet når gjestene kommer.

Julegrupper er en flott gave som man har glede av gjennom hele julen. Vi har både koselige grupper i kurv med julestjerner, og mer stilrene i glass med orkideer. Er den du skal gi gaven til allergisk, anbefaler vi en av våre flotte allergivennlige julegrupper.

Grønne planter har blitt veldig trendy de siste årene, og vil garantert være populær julegave. Grønne planter er holdbare og lettstelte, og er en gave man kan ha glede av i mange år framover. 

Økologiske eplebobler er en alkoholfri drikk som passer bra til julens festlige anledninger, og deilig sjokolade er alltid populært.  Eller hva med lekre og naturtro LED lys som går på batteri, og lyser opp trygt og brannsikkert gjennom hele mørketiden.

Synes du det er vanskelig å velge, er et gavekort på blomster et godt tips. Da kan mottakeren selv velge når det passer å benytte seg av gaven, og hva det skal brukes på.

Får du ikke dratt på julebesøk i år, er det ekstra hyggelig å sende en blomsterhilsen levert på døren. 

Bestill på mestergrønn.no eller ta kontakt med vårt kundesenter på tlf. 800 80 111.

På grunn av korona regner vi med ekstra stor pågang i bestillinger, så vi anbefaler å være tidlig ute. I butikk oppfordrer vi til å spre handelen gjennom åpningstiden, og til å følge myndighetenes retningslinjer for håndhygiene, avstand og bruk av munnbind. Sammen får vi til en trygg og hyggelig julehandel.

Riktig god jul!