CAMP VESTBY

NÅ ER VI I GANG…

 

Camp Vestby – med hjerte for Vestby!

Fra Vestby Avis: “Ludvigsen er ikke redd for å by på seg selv. Han har vært åpen om hjerteinfarktet og helseproblemene. Derav navnet på satsingen som nå er på trappene: Med hjerte for Vestby. Onsdag var aktørene som skal dra i gang opplegget samlet på Vestby Storsenter”.

Og nå er vi igang – vi søkte etter folk som ville trene med Ordfører Tom Anders og oss. Vi fikk mange flotte folk som ønsket å bli med og bedre sin form sammen med oss. Tirsdag 19. mars var først økt.  

Og for en gjeng vi har blitt – vi er fra 37 til 74 år, kvinner og menn med forskjellig historie som sammen nå skal heie hverandre frem.  Vi setter oss 3 mål hver, som skal følges opp av PT Cathrine fra MUDO GYM.

Hver måned skal vi ha fokus områder – først måned har vi disse:

  1. Få trening inn i hverdagen.
    • En felles trening og en egentrening pr. uke.
  2. Ha fokus på kosthold.
    • Kutte sukker og erstatte med annen naturlig søtning.

Vi har kvalifiserte folk som skal følge oss opp på trening og restitusjon, kosthold og smarte vitaminer, riktig joggesko og trenings klær, annet utstyr og tekniske duppeditter.

Disse er:

PT Cathrine og PT Marius på MUDO, Gry på Sunkost, Marius og Jørn på Sport1, Andreas på POWER, Helge på REMA, Markedskoordinator Marius og jeg som Senterleder skal følge gruppen hele veien.

 

Følg oss gjerne…