Vårsko? Se her…

– Det minner meg om da barna var små og kunne løpe rundt på grønt gress i hagen, sier kunden og holder opp de små søte vårskoene. De små skoene har stått på hyllen en liten stund allerede, bare i påvente av solvarme vårdager med snøsmelting og mildere vær. Og nå som snøen blir mer og mer borte, og områdene som før var dekket i hvitt, byttes ut til fordel for lyshungrige gresstuster, kan skoene endelig bytte eier. På et par barneføtter som ivrer etter den gode følelsen av vår.

På Eurosko er det ikke bare barneskoene som vil ut i våren. Enten du er opptatt av mote, bruksvennlighet, komfort, slitestyrke eller «coolness» så har Eurosko våryre skopar stående klare til vintertrøtte føtter. Nå som det nærmer seg 17. mai, er Eurosko ikke i tvil, vær tidlig ute og finn de skoene som både store og små tåler mye vandring.

Har du forresten kjent den tvilsomme odøren fra godt brukte og lufttette vinterstøvler etter en lang vinter? På Eurosko får du, blant mange andre gode hjelpemidler og produkter, kjøpt «Sneaker Balls», som tar vond lukt fra både sko og støvler. Legg de enkelt og greit i skoen over natten, og legg de tilbake i beholderen etter bruk, og benytt de videre på andre sko senere. Brukstiden er på hele 3 måneder, så du kan bekjempe lukt i mange sko.

Nyt de stadig varmere dagene fremover og møt våren med glede og respekt for dine føtter!

SE deres Brands her: https://www.eurosko.com/no/brands/