FÅ GRATIS HJELP TIL HYTTEINNREDNING

Norge har i langtid vært en hyttenasjon. Vi pakker bilen og drar på hytta for ro, turer i det fri og skikkelig kos med venner og familie. Ingenting slår følelsen av å låse opp hyttedøra og senke skuldrene.

Kan du huske å ha hørt dette før: «Nå har vi stol hjemme, eller nå har vi kjøpt ny seng hjemme, så den gamle, den tar vi på hytta.» Det var ikke uvanlig å se tilhengere med gamle møbler som skulle få plass på hytta, slik er det ikke i like stor grad lenger.

Hytta har blitt vårt fristed og vi vil ha det like fint og like god komfort på hytta som hjemme. Denne trenden ser vi virkelig i butikkene våre. Vi har mange kunder som kommer med hyttetegninger eller bilder, med ønske om hjelp til å skape en god og lun hytte, og vi hjelper mer enn gjerne til! Med dette i bakhodet har vi den siste tiden hatt større vekt på å kjøpe inn interiør som passer inn på hytter slik at vi nå kan tilby alt fra sofa, spisebord, senger og interiøret til din hyttedrøm. 

Sitter du også med en nylig kjøpt hytte, ny eller gammel, eller har du lyst til å gjøre om i din eksisterende hytte, men ikke riktig vet hvor du skal starte.

Ta turen til oss eller send oss en mail på post@moblia.no for å avtale en tid slik at vi kan sette av god tid for å hjelpe deg med din hytte. (Dette er selvfølgelig gratis)

Vi lover at kaffen skal stå klar og at vi skal vise deg alt butikken har å by på. Sammen kan vi innrede din drømmehytte etter dine ønsker.

Velkommen til MØBLIA