Hagemøbler og alt annet = MØBLIA

Er du på utkikk etter nye hagemøbler så har vi fått inn noen herlige sett fra Artwood. Med nett rotting og mørke sitteputer er dette allerede en kundefavoritt. Serien heter Malaga 😊

MØBLIA KUNDEKLUBB

Vi ønsker å oppdatere alle som er medlem av Møblia sin kundeklubb om hva vi gjør i butikken, innkjøpene vi er på, nyhetene som kommer i butikken, om trender og om våre gode kampanjer. Vi er genuint interesserte i jobben og butikken vår, og ønsker å være litt annerledes og å gi deg det beste en møbelbutikk har å by på, både i butikk og i mailboksen din.

Er du som oss og vil skape et hyggelig miljø med lune tekstiler, gode farger og stemningsinteriør er dette kundeklubben for deg. Vi lover å gjøre vårt beste for at du skal bli inspirert gjennom våre nyhetsbrev som går ut en gang i uken. Nyhetsbrevene er det Louise som skriver og innholdet varierer fra uke til uke. Det eneste vi kan love er at du hver uke vil få et medlemstilbud som kun gjelder for kundeklubbmedlemmer. På slutten av hvert nyhetsbrev får du vite om periodens medlemskampanje og du får en rabattkode du kan benytte så mange ganger du vil.

Som kundeklubbmedlem gir vi deg også alltid ALLE PYNTEPUTER OG ALT INNEN VEDLIKEHOLD TIL -15%  Kampanjekoden du skal benytte for å få denne rabatten står nederst i hvert nyhetsbrev og på velkomstmailen du får når du melder deg inn i kundeklubben.

SE her: https://www.moblia.no/kundeklubb/