Hjemmesommer med Clas Ohlson

Tre enkle trinn for å få orden på uteplassen

Start med å sjekke om noen av skruene må skrus til eller skiftes ut. Rengjøring plattingen. Med en høytrykkspyler blir jobben både enkel og effektiv. Avslutt det hele med å olje, det både beskytter og vedlikeholder plattingen.

https://www.clasohlson.com/no/Jernvare/Elektroverktøy-og-maskiner/c/1042

Sommer, sol og lek

Få med familie og venner, og slapp av med lek og ballspill. Slåball, kubb, badminton og krocket, for å nevne noe – kjente og kjære klassikere som aldri går av moten. Spill i hagen, på lekeplassen eller på hytta, kult er det, uansett hvor du spiller. Og hvorfor ikke gi bort et utendørsspill til noen som fyller år? Det blir garantert en gave som blir satt pris på. Her finner du mange sommerleker, stort og smått. Til og med såpebobler har vi!

https://www.clasohlson.com/no/Fritid/Leker-og-spill/Sommerlek/c/1708

Slapp av og finn roen hjemme

Når våren og sommeren kommer er det deilig å kunne flytte ut igjen. Ut på balkongen, terrassen eller til et annet sted som er din yndlingsplass om sommeren. For sommeren er jo en tid for rekreasjon og avslapping, og det gjør du jo best ute i det deilige, varme sommerværet. Nyt sommerens late dager – gjør det klart på uteplassen eller balkongen med utemøbler, og annet som trengs, fra oss. Det å kunne sitte godt er viktig, både ved spiseplassen og i møblene som er beregnet til avslapping.

https://www.clasohlson.com/no/Fritid/Utemiljø/Hagemøbler/c/1054

Se alt her: https://www.clasohlson.com/no/Fritid/Utemiljø/Hagedekorasjoner/c/1682