Planlegg et gøyalt party eller samle familien til det største juleparty med fine og morsomme antrekk!

Vær først ute og Spar Kjøp Vestby har alt!

Planlegg et gøyalt party eller samle familien til det største juleparty med fine og morsomme antrekk! Se linker og bli inspirert: https://www.sparkjop.no/jul/julegenser-og-klaer

Velkommen til familevarehuset Spar Kjøp Vestby.

Om Spar Kjøp


Spar Kjøp ble etablert i Bergen i 1962, av Helge Eide Knudsen og hans kone Reidun. De begynte å selge strikkegarn fra kjelleren og kjørte selv rundt og leverte varene til kunder i distriktet. Spar kjøp er et familieeid firma. Videre har dette utviklet seg fra å være et postordrefirma til i dag med ca 540 ansatte og 24 store varehus som er spredd fra Kirkens i nord til Kristiansand i sør.

Spar Kjøp har lange tradisjoner på Norske og egne merkevarer og satser stort på netthandel som er en trygg og sikker nettbutikk. Vi jobber kontinuerlig med å tilby et bredt sortiment til konkurransedyktige priser.

Hos oss kan du handle til deg selv og hele familien til hverdag og fest. I Familievarehuset tilbyr vi klær, varme ullplagg, sko, sport & fritid, babyutstyr, leker, makeup og kroppspleie produkter. Vi har lange tradisjoner hvor vi har levert garn til alle Norges strikkere, derfor kan vi si at vi er størst på garn med å tilby 300 farger, 20 garnkvaliteter og 12 meter garnvegg. Du finner også flotte interiør ting, gardiner, sengetøy, håndklær og mye mer for å skape et fint og praktisk hjem til fornuftige priser.