18/12/2018 | Christin Werge Johansen Invitere til julebuffet? Du trenger ikke slite deg ut på å lage all maten selv. Rema har et stort utvalg ferdiglagede retter og pålegg som både smaker godt og sparer deg for masse arbeid. Slik gjør du Trinn 1 Skjær opp rugbrød som serveres sammen med sursild og tomatsild. Pynt med rødløk og dill. Trinn 2 Lag eggerøre som serveres sammen med røket laks. Lag den av 6 egg, melk, smør og gressløk. Trinn 3 Pynt rekene med sitronbåter og dill. Server med majones. Trinn 4 Sylten servere med søt, sterk sennep og lefser. Roastbiff med remulade. Serveres med syltede agurker til. Trinn 5 Spekemat serveres med potetsalat og pyntes med gressløk. Trinn 6 Herregårdsskinke serveres med waldorfsalat. Lun leverpostei med sopp og bacon. Medisterkaker med rødkål. Trinn 7 Komponer et assortert ostefat med fikenmarmelade og kjeks. Trinn 8 Server gjerne også frisk frukt, kransekake, julekaker, nøtter og fiken. Ingredienser Fisk 0,5 glass Delikat sursild 0,5 glass Delikat tomatsild 0,5 boks Håndpillede reker 0,5 pakke Røket laks i skiver Kjøtt 0,5 pakke Roastbiff 0,5 pakke Skivet fenalår 0,5 pakke Røket Herregårdsskinke 0,5 boks Juleleverpostei 200 g Medisterkaker 0,1 stk Sylte fra Nordfjord 0,5 pakke Skivet spekeskinke Oster og kaker 0,5 stk Minibrie 0,5 stk Vesterhavsost fra Kolonihagen 0,5 stk Blåmuggost fra Kolonihagen 0,5 glass Fikenmarmelade 0,5 boks Kokosmakroner 0,5 brett Goro 0,5 stk Kransekake Pynt og tilbehør 1 potte Dill 0,5 potte Persille 0,5 potte Gressløk 1 stk Sitron 1,5 stk Rødløk 1 stk Gul løk 3 stk Egg 0,5 pakke Surkål 0,5 boks Bacon 0,5 boks Fersk sjampinjong 0,5 glass Syltede agruker 0,5 stk Seterrømme 0,5 stk Majones 0,5 stk Remulade 0,5 glass Sennep 0,5 pose Lefser 0,5 boks Potetsalat 0,5 stk Waldorfsalat 0,5 kg Klementiner 0,5 pakke Druer 0,5 pose Hasselnøtter 0,5 pakke Tørket fiken 0,5 pakke Rødkål 0,5 boks Sennepssaus 0,5 pakke Flatbrød 0,5 pakke Smør Småretter Julemat Fest