MUDO, MITT MUDO

Så var det nestemann ut til å gjøre påstanden om at størrelsen ikke har noe å si, til skamme. Det Sport1 har blitt etter de mer enn doblet antall kvadratmeter, er intet annet enn fantastisk. Nå gjentar historien seg med Mudo som hovedperson, og suksessen lot ikke vente på seg. 

Mudo har vært et velfungerende og veldrevent treningssenter siden de åpnet. La det være sagt. Et treningssenter med et innhold og en bredde svært få sentere i vår region kan vise til. De har kunnet tilby alt fra helt tradisjonelle treningsformer med apprater du finner overalt, til en lang meny av ulike kampsporter – for både barn og voksne. 

Utfordringen til Mudo var at det til tider var mange som skulle trene samtidig, i et begrenset lokale. Det ble trangt. I overført betydning ble det som et lite klasserom som skulle huse skoleavslutning for 1.klasse, julebord for voksenopplæringen, korøvelse for seniorgruppa og korpsøvelse for skolemusikken. Det kunne fort bli folksomt.

Så tok Marius Vesterby, i likhet med sin navnbror på Sport1, det modige valget. Lite skulle bli større og bedre. Og som sagt, så gjort.

Mudo Vestby har blitt et smykke av et treningssenter. De har bygd et stort, innbydende, moderne og velutstyrt treningssenter. Og i tillegg utvidet menyen. 

Her får du alt de hadde på menyen tidligere, men nå også blant annet crosstraining. Crosstraining er en morsom og spennende treningsform hvor alle kan få godt utbytte, fordi øvelser og belastning er skalerbart i forhold til hver enkelts ulike fysiske forutsetninger. Her trenes det i sirkel, med intervaller og korte pauser. Variasjonen i øvelser gjør det til en effektiv og morsom treningsform.

Crosstrainingen har vært en medvirkende årsak til at Mudo Vestby på kort tid fikk 200 nye medlemmer, og opplever aktive saler store deler av dagen. 

Mudo har virkelig satset på å nå hele familien med et variert treningstilbud. Fra de som ønsker å begynne å trene til de som trenger nye tøffe utfordringer. Fra de minste barna til de eldste voksne. 

Du er med dette utfordret. Til å overkomme dørstokkmila. Til å starte å trene, trene mer eller å utfordre deg selv. Til å trene alene, som par, sammen med venner eller i en gruppe. Til å trene tidlig morgen, etter lunsj, på ettermiddagen eller etter ungene har lagt seg. 

Nå kan du også få teste det gratis, helt uten forpliktelser. Sammen med Mudo finner du helt sikkert noe som passer deg. Det er vi trygge på. 

 

Skrevet av Marius Holmgren