Skal du gifte deg?

Lag bryllupslisten hos oss – og få akkurat det dere har lyst på

Se for deg et gavebord fylt bare med ting du lenge har ønsket deg… Dere kan endelig dekke til hele storfamilien med det fineste serviset du noen gang har sett. Til og med skjenke i like vinglass. Få deilig kaffe fra nykvernede bønner på eget kjøkken. Og ha skikkelige gryter og panner til matlagingen. Kjenner du gleden?

Lag ønskelisten her på nett, og drømmene kan faktisk gå i oppfyllelse. Gjør det enkelt for gjestene å kjøpe akkurat det dere ønsker dere mest. De slipper å fundere på hva de skal kjøpe, og dere kan nyte hvetebrødsdagene fremfor å springe rundt og bytte gaver.

Bryllupslisten er enkel å opprette – og oppdatere. Klikk inn ønskene på nett, eller rusle rundt i butikken og scan varene direkte inn på lista. Velg hvor mange dere vil ha av hver ting – servise til 12 eller 18. Når gjestene kjøper gaver, enten på nett eller i butikken, forsvinner de fra listen én etter én.

Slik får dere gaver som kan flytte rett inn i kjærlighetsredet. Og flere gleder følger med: bryllupsgave fra oss, mulighet til å få gavekort på kr 1000,- og vinne en produktpakke til verdi av 10 000,-, pluss 20% avslag på det som måtte stå igjen på listen etter bryllupet.

 

Slik lager du bryllupslisten som gir deg gavene du vil ha

Følg disse rådene og få det dere ønsker dere mest, uten å virke kravstore.

Dere har satt datoen, skyene er rosa og du befinner deg akkurat der du skal være: i din egen bryllupsboble. Men når dere nå skal skrive ønskelisten – vær smart, og tydelig. Følg disse rådene og få det dere ønsker dere mest, uten å virke kravstore.

Du har mye å planlegge til den store dagen, og gavebordet er intet unntak. Hvor det skal stå, pynt på bordet, gaveliste-bok og hvem som skal få æren av å pakke opp gavene.

Selvfølgelig vil du sette pris på alt gjestene dine velger ut til deg og din kjære. Men la oss være ærlige – sånn oss imellom. Det er 4 ting du vil unngå under og etter bryllupsfesten din:

  1. Se gavebordet fylt opp med 9 like vaser og 17 identiske serveringsfat
  2. Tvinge frem gledessmil over ting du slett ikke ønsket deg – og som er milevis unna din stil
  3. Frakte hjem flust med gaver du vet du aldri kommer til å pakke opp igjen, for så å bruke halve bodplassen på dem
  4. Farte rundt land og strand for å bytte gaver – og få tilgodelapper som står i stor fare for å sporløst forsvinne

Selv om vi ikke sier dette høyt, er det ingen synd å styre gjestene i riktig retning. Da er det større sjanse for at dere faktisk får ønskene oppfylt, og du og din bedre halvdel slipper å bruke hvetebrødsdagene på å renne rundt og bytte gaver.

Vi har fulgt kommende brudepar gjennom mange år, hjulpet dem med å sette opp ønskelister – og fått mange nyttige tilbakemeldinger.

1. Lag bryllupsliste som er lett å velge fra

Du gjør både gjestene og dere selv en stor tjeneste ved å gjøre ønskelisten tydelig og lettforståelig.

Det hjelper vi deg med. Hos Kitch’n lager du en ønskeliste som du har full kontroll over, og som gjestene synes er enkelt å kjøpe fra. Du oppretter en digital liste her på nett og gir så gjestene tilgang når den er ferdig. Når de handler, forsvinner ønskene fra listen – ett etter ett.

Vi har laget fine kort du kan sende ut sammen med bryllupsinvitasjonene. Der skriver du hva gjestene skal søke på for å finne bryllupslisten – enten navnene deres, eller e-postadresse. Bestill ønskekortene gratis her. Gavene kan kjøpes på nett eller i hvilken som helst Kitch’n-butikk.

Når du oppretter bryllupsliste hos oss, gleder vi oss veldig over å overrekke den første gaven. Og den er lov å åpne med en gang. Så kan dere kose dere litt ekstra mens dere skriver på ønskelisten.

Dere blir også med i trekningen av en gavepakke til en verdi av 10 000,-. Jepp, bare ved å lage ønskeliste hos oss.

2. Scan inn ønskene i butikken

Liker du vanligvis å se, snu og kjenne på ting før du kjøper noe? Da er du i godt lag med mange andre gifteklare – derfor har vi opprettet en app look-alike til mobilen din. Den mobiltilpassede nettsiden lar deg rusle rundt i butikken og enkelt scanne inn det du tror du vil ha på bryllupslisten.

For én gangs skyld er det OK å gå amok med scanning (og det er veldig gøy!). Diskutering med partner, redigering og finpuss på antall gjør du fra sofaen etterpå. Lag snarvei til nettsiden på startskjermen, så har du bryllupslisten alltid lett tilgjengelig – nesten som en app.

Kjekt, eller hva?

3. Legg inn ønsker i ulike prisklasser

For å øke sjansen for at dere får gaveønskene oppfylt, bør du legge inn ønsker i ulike prisklasser på bryllupslisten. Gjestene har kanskje ulikt gavebudsjett. Så i stedet for å risikere at gjesten flykter fra listen og kjøper et eller annet som passer bedre inn hos bestemor enn hos deg, pass på at du legger inn ønsker som passer lommebøker i ulike størrelser.

Men husk at mange velger å gå sammen for å spleise på de mer kostbare gavene, så ikke vær redd for å legge inn nok ønsker i det øvre sjiktet.

4. Følg med på listen – og justér

Et av våre beste tips, er å vokte over bryllupslisten med falkeblikk. Gå jevnlig innom «bryllupsliste-appen» i ukene før bryllupet, og legg til flere ønsker ettersom listen begynner å minke. Er alt kjøpt til middagsserviset, kan dere legge til et frokostservise.

Okei, så det blir kanskje ikke de store overraskelser på gavebordet, men du får gleden av å få nøyaktig det du ønsker deg. Og overraskelser blir det nok av – bare tenk på alle talene, for ikke å nevne morgengaven… Du har så mye å se frem til!

Bonus til brudeparet

Som en ekstra gave til dere turtelduene, har vi 2 hyggelige listebonuser. Dersom gjestene handler for mer enn 10 000,– fra bryllupslisten, får dere et gavekort på 1 000,–. Bruk det på noe fornuftig, eller bare en fin ting til kjærlighetsredet. Og er det noe igjen på listen dere har lyst til å kjøpe selv, får dere 20% rabatt på alt.

Klar for å lage bryllupsliste? Sett i gang!

Bonus til brudeparet

Vi har flere hyggelige fordeler til alle turtelduer som oppretter bryllupsliste hos oss.

glass

Gave til dere

Alle som oppretter bryllupsliste hos oss får 2 stk. champagneglass og 2 stk. rødvinsglass fra Holmegaard Perfection-serien. Gaven kan hentes i en av våre butikker.

gavepakke

Vinn gavepakke

Alle som skriver bryllupsliste hos oss er med i trekningen av en produktpakke til verdi av 10 000,–. Pakken består av en Smeg kjøkkenmaskin, Le Creuset 4,2 l støpejernsgryte og to kniver fra Global.

gavekort

Gavekort på 1000,–

Dersom gjestene handler for mer enn 10 000,– fra bryllupslisten, får dere et gavekort på 1 000,–. Gavekortet må hentes i en av våre butikker innen en måned etter bryllupet.

20 prosent

20% rabatt

Er det noe igjen på listen dere har lyst til å kjøpe selv, får dere 20% rabatt på alt. Rabatten må benyttes i en av våre butikker innen en måned etter bryllupet (gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket «Vår pris», samt enkelte andre unntak).

Bestill gratis ønskekort

Kitch’n sitt ønskekort får dere gratis av oss. Perfekt til å sende med selve innbydelsene til bryllupet, slik alle gjestene vet hvor dere har registrert bryllupsliste.

Scan inn ønskene i butikken

Nå kan du registrere bryllupslisten din direkte på telefonen!

Liker du vanligvis å se, snu og kjenne på ting før du kjøper noe? Da er du i godt lag med mange andre gifteklare – derfor har vi opprettet en app look-alike til mobilen din. Den mobiltilpassede nettsiden lar deg rusle rundt i butikken og enkelt scanne inn det du tror du vil ha på bryllupslisten.

For én gangs skyld er det OK å gå amok med scanning (og det er veldig gøy!). Diskutering med partner, redigering og finpuss på antall gjør du fra sofaen etterpå. Lag snarvei til nettsiden på startskjermen, så har du bryllupslisten alltid lett tilgjengelig – nesten som en app.

Kjekt, eller hva?

 

Se alt her: https://www.kitchn.no/bryllup/