SOLSKJERMING

Vinduets verden

Våre hus og hjem preges i dag av en langt større bruk av vindusflater og glassflater, nye standarder og spesialtilpassede vinduer er laget for å gi gode og rette lysforhold inn, samt gode opplevelser av å se ut. Mange vinduer oppleves som rene malerier, der de rammer inn våre omgivelser som skifter uttrykk og farge etter vær og vind.

For noen vil det å skjerme disse vinduene være som å legge et teppe over et maleri, men for mange andre, er det strengt tatt en nødvendighet å finne den rette og gode løsningen for å tette, skjerme eller dekorere. Dermed kan det å finne den gode løsningen for sitt hjem, være en aldri så liten utfordring.

En pragmatiker ville nok ha få problemer med å løse dette. Gardinstang og en lystett gardin på soverommet, en gardinstang og noen enkle gardiner på stue eller kjøkken og toppe det hele med en litt for stor rullgardin på kontorplassen. Man kommer langt med det, men for de som ønsker mer ut av det eller har helt spesielle behov og ønsker, så har de ansatte på Princess i Vestby svært god erfaring. Dermed kan de avdekke behovene og i samarbeid med deg, finne de gode løsningene.

Solskjermingens muligheter

Princess Vestby leverer solskjermingsprodukter fra Vista, et norsk selskap med nesten 40 års erfaring og er en av de største på dette feltet i landet. Dermed kan du som kunde være trygg på at det du installerer i ditt hjem holder høy kvalitet. Se mer om produktene på www.vistanorge.no. Her kan du finne de lekreste persienner, i ulike farger og materialer, lameller i tidsriktige farger, plisségardiner i fleksible farger og varianter eller moderne rullegardiner.
Alle variantene gir deg et hav av muligheter når det kommer til farger, materialer og utforminger. Dermed kan du velge et materiale eller en farge som står i stil med det øvrige interiøret, eller skape liv med sterke farger som står i kontrast med vegg og møblement.

Viktig veiledning

Eva på Princess Vestby kan fortelle at de har flere kunder som finner produktene sine og får inspirasjon på nettet for deretter å bestille tid til å gå igjennom løsningene med en ansatt i butikken.
– På nettsidene til Vista finner du også et bestillingsskjema hvor man enkelt kan fylle inn målene, men man må komme hit til butikken for å bestille, sier Eva og skyter inn at det å komme til butikken å bestille, ikke bare er eneste mulighet, men det er også en trygghet for at kunden får bestilt rett.

Det er svært viktig å gjøre de rette målingene for at de produktene man bestiller kommer tilbake slik du vil ha de. Princess hjelper deg gjerne med tips på hvordan du skal måle, og hvilke mål som er viktige for å kunne legge inn bestillinger. I tillegg er det viktig å finne ut eller ta stilling til hvilken himmelretning vender rommet, hva slags funksjon har rommet (soverom, oppholdsrom, kjøkken), ønsker man begrenset innsyn, ønsker man å bruke solskjerming til å styre temperaturen i rommet og skal skjermingen beskytte møblement mot UV-stråling.

Alt dette hjelpes du med av Eva og de andre medarbeiderne, og med de rette valgene har du solskjerming i mange år fremover.