Sport1 Vestby åpner NY butikk

SPORT 1 – størrelsen ble faktisk viktig!

På Vestby Storsenter har vi på mange måter besøk av julenissen opptil flere ganger i året. Riktignok hender det rett som det er at vi må betale for noen av de gavene han kommer med, men i sum opplever vi julenissens gaver som kjærkomne. At Sport1 nesten tredobler butikken sin er en sånn gave.

Noen butikker kommer, og andre går. Det er en verden vi som senter kjenner godt. Det er også et kjent begrep at enkelte butikker definerer kjøpesenterne. Dagligvarehandel, polvarer, blomster, medisiner, tipping og matservering er ofte det første man tenker er viktig.

For mange er også sportsbutikk avgjørende for valg av handelssted. Og på vårt senter har vi en Sport1-butikk som har stått til heving i noen år. Og nå, midt i juleforberedelsene, danderes butikken og gjøres klar for servering, av utstyrssultne kunder, som skal få boltre seg i 800 kvadratmeter med alt til den aktive. Det er nesten til å få vann i munnen av.

Marius Bjørnstad er en modig kokk, om vi skal videreføre den metaforen. I en tid hvor det er butikker og kjeder som kutter ned, utvider Marius sin butikk fra 320 til over 800 kvadratmeter. Det sier en del om Marius, men det sier også noe mer. Det sier at han har tro på at butikken, kan leve gjennom Vestbyfolkets drømmer og vyer om den aktive tilværelsen, sommer som vinter. At den kan leve av å gi den aktive innbyggeren det rette utstyret, de rette klærne, de rette skoene og ikke minst dele av den rette kompetansen.

På mange måter er maten servert, bordet er dekket og Marius, med sine ansatte, venter på at gjestene skal forsyne seg.

Velbekomme!