Åpningstider

Hverdag 10-20
Lørdag 10-18

Etasje

1. etg

Kontakt

+47 800 80 111

Vår visjon er å skape glede i alle hjem, Ved å tilby et stort utvalg av friske blomster hver dag gjennom hele året, forsøker vi å gjøre akkurat dette. Hos Mester Grønn treffer du mange blide medarbeidere, både i butikk og på telefon, som er klare til å hjelpe deg med tips og idéer, kjøpt og bestillinger.

I våre butikker får du friske blomster hver dag! Blomstene blir fraktet fra produsent til butikk uten fordyrende og forsinkende mellomledd. Derfor kan vi tilby våre kunder friske blomster med topp kvalitet, til svært gode priser.

Vi har et stort utvalg blomster, planter og tilbehør for enhver anledning, til deg selv eller som gave.
På vårt bugnende blomstertorg har vi lekre håndlagde buketter i ulike prisklasser, og et stort utvalg av sesongens avskårne blomster. Plukk dine favorittblomster og sett dem sammen selv hjemme. Vi kan også binde en flott bukett for deg, mot litt ekstra betaling.

Vi utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede. Trenger du blomster, tips og idéer til fødsel, dåp, konfirmasjon, bryllup, begravelse, bursdagsfeiring – ja, store og små begivenheter i hverdagen,  ta turen innom din Mester Grønn butikk, eller se våre inspirasjonssider.

Ønsker du å bestille blomster for utsendelse kan du enkelt gjøre dette her i vår nettbutikk. For personlig veiledning, kontakt en av våre butikkansatte eller vårt kundesenter på tlf +47 800 80 111

Velkommen til en hyggelig handel!

mestergronn.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.