Team Vestby uke 2

Uke 2 har vi fokus på å unngå skader med rolig tilvenning til trening, vi trener minimum 3 ganger i uken. Vi har en PT time, en gruppetrening og en egentrening som et must. Viktig å øke gradvis, og kjenne etter hva kroppen sier. Vi ønsker ikke skader!

 

Løping for begynnere
Jeg har som et av mine mål å løp fem kilometer uten pause under 30 minutter. Klarer jeg det, er sjansen god for at jeg vil fortsette å løpe i mange år fremover sier de som kan det. Jeg løper nå to ganger i uken, som er anbefalt for nybegynnere, og skal øke til tre ganger i uken etterhvert. I dag løp jeg ute, og 4,2 km på 31 minutter. Øvelse gjør mester.

Flere av mine kollegaer løper langt, både Martine og Jonas er løpere og har løping som mål.
Internasjonale standarder for hvilke aktiviteter som krever mest energi, der ruver løping høyest på lista. Dette inspirerer. Men sykling er også på topp 3, det er det også flere av oss som gjør eller har begynt med.

1. Løp
2. Langrenn
3. Sykling ute
4. Elipsemaskin
5. Høyintensiv gruppetrening, spinning, rulleskøyter og ballidretter
6. Roing
7. Svømming
8. Rask gange

Se filmen – aktiviteten endres rask – på bare en uke har alle fått bedre pust, bedre kondis og er på vei til å finne gleden ved trening. Spesielt er gleden stor ved å trene sammen! Vi har det veldig gøy når vi har gruppetrening, og ikke minst tar vi oss helt ut og ligger som noen slips på gulvet etter en morsom økt. VELDIG MORRO!