thansen har åpnet hos oss!

ÅPNET 13 JANUAR 2023

I starten av 2017 gjorde thansen sitt inntog i Norge ved å kjøpe opp Torshov Bilrekvisita AS. Selskapet eies nå av T. Hansen Gruppen fra Danmark.

– «Siden vi overtok de 13 Torshov Bil- rekvisita-butikkene i 2017, så har det skjedd mye. Vi har skiftet datasystem, vareutvalget er tidoblet, forbedret nettbutikk er på luften og vi har startet en kraftig ekspansjon i antall butikker. Da leiekontrakten på Ski Storsenter nærmet seg slutten, så har vi vært på utkikk etter et lokale som kan romme helt vårt konsept. Det får vi endelig ved å flytte til Vestby», sier daglig leder Igor Petrovic.

Den massive satsingen på Vestby Storsenter var et enkelt valg. –«Vi har hatt mange lojale kunder i området gjennom flere år, via blant annet våre butikker i Ski, Moss, Slitu og Skullerud.

Omsetningen og utviklingen i de gjorde at det var et en- kelt valgt å satse på enda en i denne regionen. Nå satser vi i flotte og moderne lokaler som har blitt skreddersydd til oss takket være et godt samarbeid med huseier. De har virkelig lagt ting til rette for oss og vi føler oss veldig velkomne til Vestby. Butikken blir en fullsortimentsbutikk og plasseringen er vi veldig fornøyd med. Et spennende lokalområde med mye bilinteresse,i et handelssenter med attraktive butikknaboer som i fellesskap vil dra trafikk til hverandre», forteller Petrovic.

Direkte fra fabrikk til forbruker

En del av konseptet er å kunne tilby varer til lave priser. –«Dette får vi til siden vi allerede har et stort volum i Danmark med våre

84 butikker og ca. 3 mrd NOK i omsetning. Det gir stordriftsfor- deler som kommer kundene til gode. Vi handler direkte fra fab- rikker verden over for å kunne tilby varer så rimelig som mulig», forklarer den daglige lederen.

Det er mange spennende varegrupper i sortimentet. «Bildeler og –utstyr er nok det viktigste og det er selve bærebjelken i virk- somheten, men det selges mye mer enn bare det. Vi i thansen tilbyr også dekk/felg, sykkel, elektronikk, verktøy, deler og utstyr til moped/MC og mange praktiske artikler for de som er glade i båt og camping», forklarer Igor Petrovic. Men et så vidtfavnende vareutvalg så samles konseptet under benevnelsen «bil, hjem og fritid».

Sirwan Butani blir butikksjef

Butikksjef for Norges nyeste thansen-butikk blir Sirwan Butani. Han er en av våre veteraner og har vært i firmaet i mer enn 10 år. Han kjenner produktene og konseptet godt.

I butikken har han med seg et kompetent og dyktig team. – Vi gleder oss til å åpne dørene og til å vise folket i Vestby og omegn hva vi har å tilby. De fleste av våre medarbeidere blir med fra Ski Storsenter. Alle i butikken er drillet i vårt kundeløfte, ATK, som betyr Alltid Tilfredse Kunder. Det vil vi jobbe steinhardt hver dag for å leve opp til», lover butikksjef Butani.

 

thansenlogo

thansen logo