Tid for innekos!

 

I disse dager er det ikke alltid at det frister å gå ut. En god kaffekopp, en god stol med et teppe over knærne og en god bok frister mer enn å gå ut i mørket.

 

Avhengighetsskapende

Vi har vært på Ark og der står May-Rita og smiler. Det bugner av bøker og vi lurer på hva som går som varmt hvetebrød disse kalde vinterdagene.

“De syv søstre” serien av Lucinda Riley er avhengighetsskapende” , sier May-Rita! “-Det er mange som leser de og som venter på neste bok. 7 bøker er planlagt og nå er bok nummer 4 ute, Perlesøsteren”. May-Rita sier hun kjenner igjen flere faste kunder som kommer til Ark, og det er mange tar med seg en av De syv søstre bøkene.

 

re kunder

 

En annen populær boker strikkeboken KlompeLOMPE

KlompeLOMPE ble startet i mai 2012.Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland står bak boken. Begge har småbarn i barnehage/skole-alder, savnet oppskrifter på luer med god passform, som i tillegg var fine. Spesielt til gutt var det lite å finne bådeav ferdigvarer og av strikkeoppskrifter.  Den nye boken heter Sommerbarn, så da er det bare å hive seg i godstolen og strikke, så har du antrekkene klare til sommeren.

 

 

 

Du trenger ikke gå langt for å få garn

Noen få  meter inne hos Vestby Garn, står Astrid Lidal Henriksen og sier at også de merker kjennskap til den populære strikkeboken, KlompeLOMPE. “Ja, de har laget sin egen fargeserie med garn i merinoull som er supert å bruke til mange av oppskriftene. De kommer i mange farger. ”

Astrid er ny på senteret, og er alltid blid! Hun stortrives både her og med garn og oppskrifter. Stikk innom henne neste gang du er hos oss, så får du både gode tips og alt du trenger til strikking.