Feire kjærligheten på Valentines?

Hva skal du og din kjære på Valentines?

1. Romantisk filmkveld eller seriemaraton

Valentine’s Day må ikke absolutt innebære middag. En avslappende film eller serie kveld med kjæresten kan være like koselig. Spesielt med favoritt godteriet i skålene.

  • Tips: Ekstra fin lyd eller bilde får du hos POWER eller Clas Ohlson. 

 

2. Skriv et brev din elskede, eller skriv til hverandre. 

Kanskje gammeldags, men noen ganger er det utrolig romantisk å få noe skriftlig. Dessuten bugner det jo av nydelige valentinkort om dere ikke vil bruke brevpost.

  • Tips: Kort og flott brevpapir finner på ARK, Nille eller Clas Ohlson.

 

3. Hjemme-piknik

Lag en romantisk piknik innendørs. Ta frem et teppe og legg enten på gulvet eller i sengen. Disk opp med en god, enkel middag, sammen med en god vin. Voilà! 

  • Tips: Rema har enkel og gode middager som ikke krever mye tid. For tiden denne kvelden gir deg er ekstra smart å bruke på den du er glad i.

 

4. Lek sammen! Ta frem sparken, akebrettet eller skøytene.

Fyll en sekk med kakao og boller! Ikke glem å legg inn en liten snøballkrig, som kan by på romantiske blikk og berøringer. En date trenger ikke bare være innendørs, det blir en ekstra god nattesøvn ut av utendørsaktivitet.

  • Tips: Sport1 og Ringo har det du trenger til denne aktiviteten.

 

5. Mimre! 

Kjærlighet handler gjerne om minner, kanskje dere kan ta frem noen bilder eller videoen fra bryllupsdagen? Eller hva med bilder fra tiden dere datet, deres første sydentur sammen eller andre, gode minner.

  • Tips: POWER har duppeditter som enkelt viser bilder og film fra mobilen eller PC. 

 

6. Planlegg ferie sammen.

Overrask med å finne frem mange reise brosjyrer og reise blader hvor dere kan bla dere igjennom hele verden. 

  • Tips: POWER har duppeditter som enkelt viser bilder og film fra mobilen eller PC.

 

7. En halvtimes skulder eller ben massasje

Å berøre hverandre over flere minutter gjør godt – i en hektisk hverdag er det ikke alltid rom for denne type berøring. Sett på avslappende musikk, legg et laken på sengen og eller i en godstol. Gi kjæresten en deilig massasje, etterfulgt av et intimt og romantisk bad sammen. Her er levende lys obligatorisk!

  • Tips: Gode oljer med ren frisk duft kan du finne på SPARKJØP

 

8. Lag dessert sammen

Bak favoritt kaken som dere pynter sammen med krem, frukt og blomster.  Har du litt frukt til overs kan du gjerne smelte litt sjokolade og dyppe. Nam! Psssssst: Kalorier teller man ikke på Valentine’s.

  • Tips: Mye søtsaker å få kjøpt på Kitch`n og REMA

 

9. Spill sammen

Er dere i det dristige hjørnet? Spill litt klespoker. Eller ta frem mikrofonen og syng kjærlighetballader på karaokeanlegget! Varier kvelden og bytt på å spille hver deres favorittspill – enten om det er brettspill eller PlayStation.

  • Tips: Morsomme spill finner du på Ringo og ARK

 

10. Fyll kjøleskapet med ting din kjære liker! 

Fyll skapet med alle favoritter og møt gjerne din kjære i døren med en øl eller et glass vin i hver hånd.. og ikke noe annet? 

  • Tips: God vin og øl forslag gir de på Vinmonopolet