Vår kollega Liss overlevde kreften

Liss, vår tidligere kollega her på Vestby Storsenter har overlevd kreft og nå skrevet bok!

 

Kom å hør og snakk med henne på Damenes Aften torsdag 10. Oktober

 

Se mer om Damenes Aften her: https://www.facebook.com/events/2616477971737425/?active_tab=discussion

Les litt her….

Livet er en gave
Det har sin pris å overleve kreft og jeg er selvfølgelig takknemlig for å ha livet i behold. Det føles som å få livet i gave etter det jeg har vært igjennom, og fra barndommen er jeg oppvokst med at den største glede man kan ha er å gjøre andre glad.
Derfor bruker jeg mye tid på frivillighet og jobber nå i Kreftforeningen som gruppeleder i Follo. Dette gir meg både glede og energi og jeg kan planlegge dagene som det passer meg.
Ingen vet hva den neste dagen bringer, du vet heller ikke om du kan regne med den. Dagen i dag kan bli en fantastisk dag og du kan fylle den med det innholdet du ønsker selv. Det burde du absolutt benytte deg av, du kan både glede og hjelpe andre. Livet skal ikke sløses bort på bekymringer og negative tanker. Gjør hverdagene vakre, det er flest av dem.
Etter det jeg har vært igjennom har det blitt mange ord skrevet ned på arket. Og hvis jeg kan oppta noens tid i få minutter uten at man er tynget ned i vonde tanker og bekymringer. Da er målet mitt nådd, det er hjelp å få.
I skrivende stund er livet lyst og bekymringene få. Livsgnisten er tilbake og jeg reflekterer mye på alt som har skjedd. Jeg har oppdaget sider ved meg selv på en annen måte enn før og det har ført til et bedre liv.