Vårt Julemagasin

Vi må alle ta ansvar!

Alle er i en vanskelig situasjon med stadig større spredning av korona smitte.

Vi som driver butikk, servering og kjøpesenter har et ekstra stort ansvar da vi må gjøre det vi kan for å legge til rette for en koronafri handel for 1000 vis av kunders daglige handleturer. Det har vært vanskelig og til tider utfordrende å holde orden på handlelystne kunder her på Vestby Storsenter. Men det har vi greid på den beste mulige måten, tross store kundemasser av og til.

Kundene har vært eksemplariske!

Jeg har 250 kollegaer som i dette tilfellet er våre «frontsoldater» som tar vare på kundenes behov. Vi har et rengjørings team, drift team og vektere som har jobbet hardt for å legge til rette hver dag. Jeg er stolt og takknemlig for denne fantastiske innsatsen alle har vist, de har satt sine egne behov til side for å daglig jobbe i førsterekken her på Vestby Storsenter. Dette står et respekt av!

Vi takker deg som vår kunde, du som har besøkt oss i denne perioden og i fremtiden vil bruke Vestby Storsenter som sitt kjøpesenter. TAKK!

Ta vare på deg selv og de rundt deg, vis hensyn og delta i den store dugnaden!

Christin Senterleder

Les hele julemagasinet her:

https://issuu.com/vestbystorsenter/docs/vestby_julemagasin_2020?fr=sMzlkODQwNTQ5Nw&fbclid=IwAR07ABSvSSKdMDeE-bBcQADHwxeXHv6CTCebw7_QNmqWF18Y8ksguKV5uRc