Peppes Pizza – velkommen inn i varmen

 

Du har helt sikkert fått det med deg. At Peppes Pizza blir en del av Vestby Storsenters familie. Det er et kjærkomment tilskudd til vårt senter på mange måter. Vi tror det kan være starten på noe veldig positivt for oss, våre gjester og våre omgivelser.

Vi skal være så ærlig å si at også vi har tatt temperaturen på tilbakemeldingene i sosiale medier, når vi endelig kunne gå ut med nyheten om at en av Norges største pizzakjeder etablerer seg hos oss. Og selv om de største nett-trollene glimret med sitt fravær, var det flere som ikke var over seg av begeistring over nyheten.

«Seriøst? Enda mer pizza i Vestby? Jeg hadde håpet på noe annet»


Vel, hvis vi ikke ser større på det enn akkurat pizzastykket som ligger på tallerken din, så kan vi være tilbøyelige å være enige i at dette kun blir nok en pizzarestaurant av flere i vår kommune. Men vi liker å kikke litt grundigere på hva som både ligger bak en slik signering og hva den kan føre med seg.

De aller fleste av oss er glade for mangfold og alt det kan bety for et sted som Vestby. Vi liker at det er gode tilbud på varer og tjenester som etterspørres, og roper ofte høyt når tilgjengeligheten til disse blir for dårlig. For at våre kunder skal få et best mulig tilbud, og da snakker vi primært om utvalg og type butikker, så er vi avhengige av å kunne tilby de butikkene som løser kundenes utfordringer og behov. Både de hverdagslige og de sporadiske.

Et tilskudd som Peppes Pizza betyr ikke bare at våre kunder kan velge blant flere restauranter, men det betyr også at alle våre butikker vil nyte godt av restaurantens gjester. Når vi så omsider finner Vestby i oversikten over Peppes Pizzas restauranter, betyr det også at Vestby kommune som destinasjon, blir en smule mer attraktiv. At flere mennesker gjør et stopp i Vestby, betyr potensielt mye for en liten som har mye og mangt å by på. Det betyr at flere vil oppleve vår kommune, og det gagner alle.

Legger vi så alle samfunnsøkonomiske og bedriftsøkonomiske analyser til side, og kun ser på det faktum at vi har fått enda en pizzarestaurant i Vestby. Hva får vi egentlig?

Vi får en restaurant med lang fartstid, en restaurant med et tilbud ingen andre restauranter i vår kommune kan vise til og en restaurant som er viden kjent og elsket av de fleste. Det betyr at vi får enda et tilbud på vårt senter som er i tråd med det alle forståsegpåere og eksperter sier er viktig; mat og opplevelser.

Vi sier ikke at man skal spise på Peppes Pizza fordi det ligger på Vestby Storsenter.

Vi sier bare at nå får alle mer å velge i.

Så enkelt.